Studjuesit rusë e fotografojnë/Ja pamja reale e koronavirusit (covid-19) (FOTO)

0
17

Të gjithë jemi të shtangur nga një virus që n aka izoluar nëpër shtëpi.

Mediat në përgjithësi përdorin foto imagjinare për të përfytyruar këtë virus, por shkenctarët e institutit të mbrojtjes së konsumatorit në Novosibirsk të Rusisë përmes një mikroskop ika arritur të kete një pamje të vërtetë të këtij virusi.

Ata kanë përdorur një mikroskop të tipit JEM-1400 dhe për fotografimin e virusit është përdorur metoda e kontrastit negativ. Ata kanë deklaruar se çdo një partikulë ka një madhësi prej 100-120 nanometër.

frekuenca.com

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here