Paraqitet në Gjykatë me pantallona të shkurtra dhe shapka me gisht, gjykatësi e largon nga salla e gjyqit

0
8

U paraqit në sallën e gjyqit me pantallona të shkurtra dhe shapka me gisht, por gjykatësi i çështjes i kërkoi të largohej nga salla e gjyqit dhe të kthehej i veshur me rroba të përshtatshme.

Kjo ndodhi gjatë një seance para kryetarit të Sektorit Civil të Gjykatës së Triestes, Arturo Picciotto.

”Në sallën e gjyqit kemi pasur dy bashkëshortë në fazën e divorcit me avokatët e tyre. Duke qenë se ishte i papërshtatshëm në veshje, urdhërova të paraqitej me rroba të përshtatshme”, theksoi Picciotto.

”Paraqitja në një process gjyqësor është thelbësore, një mënyrë për të njohur vlerën e institucionit dhe rëndësinë e funksionit që po kryejmë në emër të popullit italian”, përfundoi ai./bw

KOMENTO

Please enter your comment!
Please enter your name here