Historiku i veçantë i Urës së Mesit në Shkodër dhe arsyeja pse është “bekim” për çiftet e reja

Ura e Mesit, monument kulture dhe simbol i qytetërimit të lashtë, është kthyer në një pikë tërheqëse për turistët vendas dhe të huaj. Turistët e huaj që zgjedhin të vzitojnë Shkodrën, është e pamundur të mos kalojnë dhe të vizitojnë Urën e Mesit. Një atr